Over ons

Nikkel at Work zorgt voor de ‘klik’: een match die veel verdergaat dan de vergelijking van kennis en ervaring met het opgestelde functieprofiel bij een vacature. We zoeken juist ook naar een match met het DNA van onze opdrachtgever, het goede gevoel of beter gezegd, de ‘klik’.  Hierbij kijken we verder dan onze neus lang is en zoeken we buiten de gebaande paden.  Verder zoeken, selecteren en benaderen we zelf en laten we dit niet over aan geautomatiseerde processen.  Wij zijn ervan overtuigd dat deze intensieve manier van werken echt de juiste kandidaten voor een vacature oplevert.

Zoeken en vinden doen we het liefst voor bedrijven die actief zijn binnen branches als food & beverage, retail, groothandel, leisure, FMCG, bouw en vastgoed en mobiliteit. We zoeken dan voornamelijk voor functies op het vlak van management, sales, marketing, logistiek, finance, HR en inkoop. Ongeveer 75% van de vacatures die we invullen betreffen functies op HBO- en WO-niveau. Hier ligt onze ervaring en ons netwerk dus daar blinken we in uit.

Naast People Search kunnen we ook een rol spelen bij het opzetten van interim-oplossingen ter overbrugging van een personeelstekort, bijvoorbeeld als een medewerker plots vertrekt en het aantrekken van een nieuwe medewerker niet meteen lukt. Ook hier verzorgt Nikkel at Work het selectieproces, stellen we de juiste interim-kandidaten voor en nemen we de regie bij de invulling van de tijdelijke leemte in een organisatie, vooruitlopend op de juiste kandidaat ‘voor vast’.

Contact

Sam Abbing
T +31 (0) 6 30 36 88 51
E sam@nikkelatwork.nl

Bij Nikkel at Work hebben we van het zoeken en vinden van de juiste medewerkers ons vak gemaakt. Een vak dat staat voor het vinden van talent met de juiste aansluiting op de cultuur van een onderneming en de aard van de vacature. Dit is het vak waar Nikkel at Work in uitblinkt!

Neem contact met ons op:

+31 (0) 6 30 36 88 51
sam@nikkelatwork.nl