Vacatures

Nikkel at Work heeft een breed en gevarieerd aanbod van vacatures op veel verschillende gebieden en binnen veel verschillende branches.  Zo is er altijd wel een leuke vacature die bij jou past.  Onderstaand overzicht wordt continu bijgehouden en staat zo voor een up to date en werkelijk beeld van èchte vacatures, geen click bait dus!

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze toch niet in ons vacature overzicht? Een open sollicitatie behoort ook tot de mogelijkheden!

> Open sollicitatie

, , ,

Projectvoorbereider – Geldrop

Voor To Build is Nikkel at Work op zoek naar een gedreven en energieke bouwkundig projectvoorbereider die graag deel uit wil maken van een splinternieuwe en dynamische activiteit binnen To Build.
, , , , , , ,

Manager of Operations – Den Bosch

Lijkt het jou leuk om iedere dag met andere dingen bezig te zijn en tegelijkertijd mee te bouwen aan een ‚Äėnot so standard‚Äô adviespraktijk?¬† kijk dan snel naar de vacature van Manager of Operations bij Taxperience!
,

Business Controller – Eindhoven

For the Eindhoven based fintech company Korsit, Nikkel at Work is looking for a dynamic and fintech-savyy Business Controller!
, ,

Financial Accountant – Veldhoven

Voor Land ’s-Heeren zijn wij op zoek naar een gedreven en energieke Financial Accountant (FT of PT) voor invulling van een sterk gevarieerde rol op het vlak van finance.
, ,

Project Coördinator РZaltbommel

Als Project Coördinator bij DYWIDAG ben je verantwoordelijk voor de (technische en operationele) voorbereiding van en ondersteuning bij Voorspantechniek projecten en Geotechniek orders.  Je speelt binnen de organisatie een cruciale rol in het van A tot Z regelen, facilitairen en bewaken van de voortgang van projecten en afwikkeling van orders. 
, , ,

Toezichthouder – Eindhoven

Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde baan. Je houdt toezicht en bewaakt de kwaliteit op spraakmakende en gevarieerde projecten op het gebied van industrie, kantoren, onderwijs, retail, wonen en zorg.
, , ,

Adviseur / Teamleider – Rotterdam

Nikkel at Work zoekt een zelfstandig werkende Adviseur / Teamleider met ervaring op het vlak van installatietechniek en duurzaamheid.
, , ,

Distributie en Export Medewerker – Noordwijkerhout

Lijkt het jou wat om de verantwoordelijkheid te dragen over het inregelen van het internationale transport van high end meubels, accessoires en verlichting? Dan heeft Nikkel at Work voor jou de ideale functie beschikbaar als Distributie & Export Medewerker bij onze klant, een wereldwijde speler op het gebied van woninginrichting, gevestigd in Noordwijkerhout.
,

Junior Financial Controller – Moerdijk

Iedere dag spannen de medewerkers van onze opdrachtgever CCT zich maximaal in om de logistieke positie van haar klanten te optimaliseren.¬† ‚ÄėNever a dull moment‚Äô is zo‚Äôn beetje het devies binnen dit bedrijf en werken bij CCT betekent dat je deel uit gaat maken van een ambitieuze en dynamische onderneming waar samenwerking hoog in het vaandel staat.¬† Ben jij die financial die hier als Junior Financial Controller graag zijn of haar steentje aan gaat bijdragen?
, , ,

Vestigingsmanager/pionier voor een nieuw filiaal – Maastricht

Heb je goed zicht op de Ori√ęntaalse en Mediterrane horecamarkt in de regio Limburg en over de grens in Belgi√ę. ¬†Breng je stevige leidinggevende ervaring mee uit de horeca- en/of de groothandelsbranche en zie je altijd uitdaging in nieuwe kansen en ontwikkelingen? ¬†Dan ben jij mogelijk de geschikte Vestigingsmanager voor de nieuwe vestiging van onze opdrachtgever in Maastricht.
,

Business Development Partner – Randstad, Zuid-Nederland

Onze opdrachtgever: Vicky, de nieuwe generatie mobiele parkeerapp: Vicky is een jong en snelgroeiend technologiebedrijf. Vicky’s software bestaat uit een uniek marktplatform waarmee je eenvoudig parkeerplaatsen kunt reserveren bij hotels, bedrijven en particulieren of je eigen parkeerplaats(en) te huur aanbiedt. Na de succesvolle lancering in Amsterdam wordt hard gewerkt aan uitbreiding naar andere grote steden,

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze niet bij onze vacatures? Stuur ons hier een open sollicitatie! Solliciteren Direct