Vacatures

Nikkel at Work heeft een breed en gevarieerd aanbod van vacatures op veel verschillende gebieden en binnen veel verschillende branches.Ā  Zo is er altijd wel een leuke vacature die bij jou past.Ā  Onderstaand overzicht wordt continu bijgehouden en staat zo voor een up to date en werkelijk beeld van ĆØchte vacatures, geen click bait dus!

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze toch niet in ons vacature overzicht? Een open sollicitatie behoort ook tot de mogelijkheden!

> Open sollicitatie

, ,

Medior Controller – Eindhoven

Wil je als financial jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de Brainport regio en dan toegespitst op allerhande bouwprojecten? Lees dan snel verder!
, , ,

Commercieel Manager – Eindhoven

Neem jij met jouw commerciĆ«le trackrecord deze Eindhovense opdrachtgever mee naar nog meer succes? Ā Is de dynamiek tussen klant, food & beverage en service de brandstof voor jouw drive? Ā Lees dan snel verder!
, , ,

Projectvoorbereider – Geldrop

Voor To Build is Nikkel at Work op zoek naar een gedreven en energieke bouwkundig projectvoorbereider die graag deel uit wil maken van een splinternieuwe en dynamische activiteit binnen To Build.
, ,

Financial Accountant – Veldhoven

Voor Land ā€™s-Heeren zijn wij op zoek naar een gedreven en energieke Financial Accountant (FT of PT) voor invulling van een sterk gevarieerde rol op het vlak van finance.
, ,

Project Coƶrdinator – Zaltbommel

Als Project Coƶrdinator bij DYWIDAG ben je verantwoordelijk voor de (technische en operationele) voorbereiding van en ondersteuning bij Voorspantechniek projecten en Geotechniek orders.Ā  Je speelt binnen de organisatie een cruciale rol in het van A tot Z regelen, facilitairen en bewaken van de voortgang van projecten en afwikkeling van orders.Ā 
, , ,

Coƶrdinerend Kwaliteitsmanager – Eindhoven

Voor FACTA Bouwmanagement zoeken wij een Coƶrdinerend Kwaliteitsmanager. Ā Ben je bouwkundig goed onderlegd, ben je op zoek naar een sterk gevarieerde baan en wil je onderdeel uitmaken van een gedreven en betrokken team? Ā Lees dan snel verder!
, , ,

Adviseur / Teamleider – Rotterdam

Nikkel at Work zoekt een zelfstandig werkende Adviseur / Teamleider met ervaring op het vlak van installatietechniek en duurzaamheid.
, , ,

Distributie en Export Medewerker – Noordwijkerhout

Lijkt het jou wat om de verantwoordelijkheid te dragen over het inregelen van het internationale transport van high end meubels, accessoires en verlichting? Dan heeft Nikkel at Work voor jou de ideale functie beschikbaar als Distributie & Export Medewerker bij onze klant, een wereldwijde speler op het gebied van woninginrichting, gevestigd in Noordwijkerhout.
, , ,

Vestigingsmanager/pionier voor een nieuw filiaal – Maastricht

Heb je goed zicht op de OriĆ«ntaalse en Mediterrane horecamarkt in de regio Limburg en over de grens in BelgiĆ«. Ā Breng je stevige leidinggevende ervaring mee uit de horeca- en/of de groothandelsbranche en zie je altijd uitdaging in nieuwe kansen en ontwikkelingen? Ā Dan ben jij mogelijk de geschikte Vestigingsmanager voor de nieuwe vestiging van onze opdrachtgever in Maastricht.
,

Business Development Partner – Randstad, Zuid-Nederland

Onze opdrachtgever: Vicky, de nieuwe generatie mobiele parkeerapp: Vicky is een jong en snelgroeiend technologiebedrijf. Vickyā€™s software bestaat uit een uniek marktplatform waarmee je eenvoudig parkeerplaatsen kunt reserveren bij hotels, bedrijven en particulieren of je eigen parkeerplaats(en) te huur aanbiedt. Na de succesvolle lancering in Amsterdam wordt hard gewerkt aan uitbreiding naar andere grote steden,

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze niet bij onze vacatures? Stuur ons hier een open sollicitatie! Solliciteren Direct