Vacatures

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze niet bij onze vacatures? Een open sollicitatie behoort ook tot de mogelijkheden!

> Open sollicitatie

, ,

Project Coƶrdinator – Zaltbommel

Als Project Coƶrdinator bij DYWIDAG ben je verantwoordelijk voor de (technische en operationele) voorbereiding van en ondersteuning bij Voorspantechniek projecten en Geotechniek orders.Ā  Je speelt binnen de organisatie een cruciale rol in het van A tot Z regelen, facilitairen en bewaken van de voortgang van projecten en afwikkeling van orders.Ā 
, ,

Contract Manager – Eindhoven

Als Contractmanager ben je verantwoordelijk voor het beheersen van integrale, project- en speciale langlopende contracten van een grote bouwonderneming in Eindhoven.
, ,

Operations Controller – Eindhoven

Als Operations Controller bij de Business Unit Ballast Nedam Zuid heb je een veelzijdige en gevarieerde baan binnen deze ambitieuze en op duurzaamheid ingerichte bouwonderneming.Ā  In de rol van Operations Controller ben je verantwoordelijk voor de Financial Control van deze Business Unit.Ā 
, , ,

Toezichthouder – Eindhoven

Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde baan. Je houdt toezicht en bewaakt de kwaliteit op spraakmakende en gevarieerde projecten op het gebied van industrie, kantoren, onderwijs, retail, wonen en zorg.
, ,

Specialist Techniek & Kwaliteit – Tilburg

Wil jij bezig zijn met continue verbetering van kwaliteit en een optimale inrichting van technische werkprocessen? Ā Sta je stevig in je schoenen en word je blij van technologische ontwikkelingen? Dan heeft Nikkel at Work de perfecte baan voor je, op het hoofdkantoor van Autotaalglas in Tilburg.
, , ,

Adviseur / Teamleider – Rotterdam

Nikkel at Work zoekt een zelfstandig werkende Adviseur / Teamleider met ervaring op het vlak van installatietechniek en duurzaamheid.
, ,

Versmanager – Maastricht

Heb jij de drive om de vers-professionals van HANOS Maastricht aan te sturen en samen tot mooie commerciĆ«le prestaties te komen? Ā Dan zoekt Nikkel at Work jou en word jij de nieuwe Versmanager voor deze mooie nieuwe vestiging van HANOS (Maastricht)!
, , ,

Distributie en Export Medewerker – Noordwijkerhout

Lijkt het jou wat om de verantwoordelijkheid te dragen over het inregelen van het internationale transport van high end meubels, accessoires en verlichting? Dan heeft Nikkel at Work voor jou de ideale functie beschikbaar als Distributie & Export Medewerker bij onze klant, een wereldwijde speler op het gebied van woninginrichting, gevestigd in Noordwijkerhout.
,

Junior Financial Controller – Moerdijk

Iedere dag spannen de medewerkers van onze opdrachtgever CCT zich maximaal in om de logistieke positie van haar klanten te optimaliseren.Ā  ā€˜Never a dull momentā€™ is zoā€™n beetje het devies binnen dit bedrijf en werken bij CCT betekent dat je deel uit gaat maken van een ambitieuze en dynamische onderneming waar samenwerking hoog in het vaandel staat.Ā  Ben jij die financial die hier als Junior Financial Controller graag zijn of haar steentje aan gaat bijdragen?
, , ,

Vestigingsmanager/pionier voor een nieuw filiaal – Maastricht

Heb je goed zicht op de OriĆ«ntaalse en Mediterrane horecamarkt in de regio Limburg en over de grens in BelgiĆ«. Ā Breng je stevige leidinggevende ervaring mee uit de horeca- en/of de groothandelsbranche en zie je altijd uitdaging in nieuwe kansen en ontwikkelingen? Ā Dan ben jij mogelijk de geschikte Vestigingsmanager voor de nieuwe vestiging van onze opdrachtgever in Maastricht.
,

Business Development Partner – Randstad, Zuid-Nederland

Onze opdrachtgever: Vicky, de nieuwe generatie mobiele parkeerapp: Vicky is een jong en snelgroeiend technologiebedrijf. Vickyā€™s software bestaat uit een uniek marktplatform waarmee je eenvoudig parkeerplaatsen kunt reserveren bij hotels, bedrijven en particulieren of je eigen parkeerplaats(en) te huur aanbiedt. Na de succesvolle lancering in Amsterdam wordt hard gewerkt aan uitbreiding naar andere grote steden,

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar je nieuwe droombaan en staat deze niet bij onze vacatures? Stuur ons hier een open sollicitatie! Solliciteren Direct
,

Data Governance Specialist Apeldoorn

Ben jij ervaren met het beheren van data en het samenwerken met een team gedreven professionals? Dan ben jij wellicht de nieuwe Data Governance Specialist op het Apeldoornse hoofdkantoor van onze opdrachtgever, een internationaal opererende zelfbedieningsgroothandel met een focus op de horeca. Lees hier meer over de vacature en solliciteer via de buttons onderaan deze