Vacature:

Nikkel at Work zoekt voor FACTA Bouwmanagement (Eindhoven) een toezichthouder.

Wat ga je doen?
Als toezichthouder bij FACTA heb je een veelzijdige en gevarieerde baan. Je houdt toezicht en bewaakt de kwaliteit op spraakmakende en gevarieerde projecten op het gebied van industrie, kantoren, onderwijs, retail, wonen en zorg.

Als toezichthouder inspecteer en controleer je de bouwtechnische werkzaamheden en ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Je controleert of de uitvoerende partijen de beoogde kwaliteit realiseren, binnen de vastgestelde planning. Je legt je bevindingen van deze controles digitaal vast. Tijdens de
uitvoering woon je uitvoeringsoverleggen bij en zorg je ervoor dat gemaakte afspraken goed worden gewaarborgd. Op het moment dat partijen niet leveren wat contractueel is afgesproken, zorg je ervoor dat zaken worden aangepast. Jouw bouwtechnische deskundigheid en kennis over wet- & regelgeving zet je in, om ervoor te zorgen dat de projecten aan de gestelde eisen voldoen. Naast de inhoudelijke verantwoordelijkheid heb je ook oog voor de onderlinge relatie tussen alle betrokken projectpartners.

Wie ben je en wat laat je zien?
Zorgvuldig, deskundig en vermogen om samen te werken zijn belangrijke waarden binnen deze functie. FACTA werkt al jarenlang met succes voor bijv. ASML, IKEA en Thermo Fisher Scientific.  Dit zijn opdrachtgevers die hoge eisen stellen waardoor geen dag hetzelfde is en de projecten sterk variëren in grootte en complexiteit. Als toezichthouder controleer je de kwaliteit van de uitvoering en vraag je om feitelijke onderbouwing. Op basis van feiten en constateringen grijp je in als het nodig is. Je denkt mee, geeft inzichten en overtuigt de uitvoerende partijen van het belang van kwaliteit.

Uiteindelijk zorg je samen met jouw collega projectmanager dat de projectdoelstellingen binnen de grenzen van de beschikbare middelen, tijd en budget worden gerealiseerd. Je krijgt energie van een prestatiegerichte werkomgeving met een klein en enthousiast team. Verder ben je bereid om jouw
kennis op het gebied van regelgeving, bouwbesluit en contracten te vergroten. Los van inhoudelijke zaken heb je veel contacten met collega’s en uitvoerende partijen. Je hebt een luisterend oor en wilt vooral samen de projecten tot een succesvol einde brengen.  Je hebt een aanstekelijke energie en een open blik. Naar jouw competenties en mentaliteit zijn wij meer nieuwsgierig dan naar je trackrecord.

Voor deze functie beschik je over een afgeronde Mbo- en/of Hbo-opleiding in de richting Bouwkunde, Techniek of het je een Opzichterscursus
BNA/VTS of soortgelijk doorlopen.  Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als toezichthouder of bouwkundig uitvoerder, je spreekt Nederlands en Engelse en bent woonachtig in de omgeving van Eindhoven.

Over Facta Bouwmanagement?
FACTA Bouwmanagement is een middelgroot bureau met een zeer aantrekkelijke projecten- en klantenportefeuille. FACTA verzorgt bouwmanagement, directievoering, bouwkundig toezicht en huisvestingsadvies. Zelfstandigheid en een hoge mate van betrokkenheid kenmerken deze organisatie. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid om je functie naar eigen inzicht en met oog voor kwaliteit uit te oefenen. In het frequente teamoverleg stemmen de collega’s binnen Facta zaken af die goed gaan, beter kunnen en wordt onderling relevant advies gegeven. Dit doen men vooral ook om van elkaar te kunnen leren. Daarnaast worden ideeën uitgewisseld voor nieuwe initiatieven en wordt steeds samengewerkt om de dienstverlening van FACTA op een nog hoger niveau te krijgen.

Heb je interesse?
Als deze vacature je aanspreekt dan komen we graag snel met jou in contact middels onderstaand formulier.  Wil je eerst meer informatie over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Sam Abbing (06 3036 8851) van Nikkel at Work.

Interesse?

Vul je gegevens in onderaan de vacature.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Sam Abbing (06-3036 8851).