Vacature:

Inleiding

Heb je goed zicht op de Oriëntaalse en Mediterrane horecamarkt in de regio Limburg en over de grens in België.  Breng je stevige leidinggevende ervaring mee uit de horeca- en/of de groothandelsbranche en zie je altijd uitdaging in nieuwe kansen en ontwikkelingen?  Dan ben jij mogelijk de geschikte Vestigingsmanager voor de nieuwe vestiging van onze opdrachtgever in Maastricht.

Wat ga je doen als Vestigingsmanager?

Als Vestigingsmanager ben je enerzijds verantwoordelijk voor het benaderen en bedienen van de markt van onze opdrachtgever in Zuid-Nederland en België.  Anderzijds pak je de lead bij het opzetten van de dagelijkse bedrijfsvoering en het uitbouwen van de organisatie.  We zijn dus echt op zoek naar een pionier en kwartiermaker die zich prettig voelt bij een veelzijdige rol en commercieel en operationeel van aanpakken weet.  Aan de nieuwe Vestigingsmanager de uitdagende taak om van deze nieuwe vestiging een echt succes te maken!

Meer in detail:

  • Je draagt zorg voor het opzetten van een efficiënte en productieve organisatie met een krachtige commerciële uitstraling.  De reeds bestaande vestiging van onze opdrachtgever in Nijkerk is hierbij natuurlijk een goed voorbeeld, waarbij je vanuit je collega’s in Nijkerk natuurlijk ook op de nodige support kan rekenen;
  • Je hebt een goed commercieel gevoel, je weet hoe je de beoogde nieuwe klantengroep moet benaderen, hoe je moet verkopen en hoe je bestaande klanten aan boord kan houden.  Zo speel je optimaal in op specifieke behoeften van klanten en ben je voortdurend in de regionale markt op zoek naar nieuwe kansen;
  • Je gaat nieuwe markten verkennen en vertalen in een eigen plan van aanpak voor het veroveren van die nieuwe markten.  Je kan vervolgens in de praktijk ook zelf concreet en op ondernemende wijze handen en voeten geven aan dat plan;
  • Afhankelijk van het succes dat je weet te behalen kun je gaandeweg je team gaan bouwen en uitbreiden, in de zin van een binnen- en buitendienst;
  • Je bent sterk resultaatgericht, je kan goed coachend en stimulerend met collega’s omgaan, alles met het oog op samen de gewenste resultaten realiseren.  Je weet hoe je het beste uit je omgeving kan halen.

Voor een goede uitvoering van deze functie zijn kennis van en ervaring met sales, met horeca en/of de FMCG-sector een must.  Affiniteit met de Oriëntaalse en Mediterrane keuken is een pré.

Wanneer ben jij de Vestigingsmanager die wij zoeken?

  • Naast een relevante afgeronde HBO opleiding of vergelijkbare in de praktijk opgedane werkervaring, heb je de nodige ervaring in een managementfunctie, ervaring met commercieel optreden en heb je een gevoel bij marketing;
  • Je hebt aantoonbare positieve resultaten geboekt in een vergelijkbare positie;
  • Je hebt passie voor food en horeca;
  • Je bent de Franse taal machtig of je bent bereid bent om deze taal te leren;
  • Je treedt sterk en positief op en bent in staat management informatie en marktdata te vertalen naar concrete acties;
  • Je kent de relevante markt en de klanten in de regio of je bent in staat om snel nieuwe markten te verkennen, in kaart te brengen en te gaan ontginnen;
  • je bent in staat mee te bewegen met ontwikkelingen op de (internationale) horecamarkt en van daaruit nieuwe kansen te creëren.

Wat bieden we jou als Vestigingsmanager

  • Een nieuwe en uitdagende functie waar jij ècht het verschil kan maken binnen een dynamische werkomgeving en een nieuwe markt;
  • De kans om je eigen organisatie te gaan bouwen;
  • Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de rol, de organisatie en daarbuiten;
  • Een sterke en positieve bedrijfscultuur;
  • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Werken in een gevarieerde omgeving met enthousiaste collega’s;
  • Een uitstekende bedrijfspensioenregeling;
  • Diverse aanvullende regelingen;
  • Personeelsvoordelen bij aankoop van producten.

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een horeca groothandel gespecialiseerd in Oosterse en Mediterrane producten.  In dat segment omvat het assortiment duizenden producten en staat het al meer dan 70 jaar garant voor service en kwaliteit.  Onze opdrachtgever biedt niet alleen de ‘grote merken’ maar voert ook veel authentieke lokale merken en producten uit Azië en Zuid-Europa. Daarnaast heeft men ook aantal bekende huismerken, met producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.  Met zo’n 200 medewerkers levert men de mooiste, verse en droge producten voor horecaondernemingen en bezorgt het deze bij de klant tot in de keuken of het magazijn. Per week levert onze opdrachtgever zo duizenden bestellingen af bij klanten in Nederland, met eigen vrachtauto’s met koel- en vriescompartimenten. Zowel vers- als diepvriesproducten zijn aldus in goede handen.

Krijg je de spreekwoordelijke trek in deze vacature en zie je jezelf als de ideale kandidaat?  Dan komen we graag snel met jou in contact door te solliciteren middels onderstaand formulier.  Wil je eerst meer informatie over deze uitdagende functie, neem dan contact op met Nikkel at Work, via Sam Abbing (06 3036 8851).

Interesse?

Vul je gegevens in onderaan de vacature.

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Sam Abbing (06-3036 8851).